preloader

menu

TWOJA MARKA

Chcesz wprowadzić personalizowane piwo rzemieślnicze w swoim lokalu, z autorską etykietą i sygnowane Twoim logo? A może chcesz rozszerzyć ofertę lokalu o wyjątkowe napoje rzemieślnicze? Nic prostszego! Teraz możesz wybrać swoje ulubione piwo lub napoje z naszej oferty i wprowadzić je u siebie jako swój produkt.

Jan Olbracht współpraca

Nasze piwo lub napoje – Twoja marka. Oferujemy Ci gotową recepturę i stworzenie dla Ciebie marki własnej. Zajmiemy się wszystkim!

Będziesz mieć realny wpływ na wygląd etykiet. Współpracujemy ze studiem projektowym, które będzie z Tobą w stałym kontakcie podczas tworzenia marki i projektowania etykiet.

Jak wygląda proces tworzenia marki własnej na naszych napojach i piwach?

Taka współpraca składa się z kilku etapów:

Etap 1

KONSULTACJE

Wybór napoju / piwa oraz określenie oczekiwań względem marki.

Etap 2

PROJEKT

Kontakt z projektantami, projekt marki napojów / piwa przez studio Paralela.

Etap 3

AKCEPTACJA I DRUK ETYKIET

Akceptacja wybranej propozycji etykiety oraz przygotowanie pozostałych wzorów.

Etap 4

ROZLEW I ETYKIETOWANIE

Rozlew wybranych napojów lub piw, etykietowanie.

ROZLEW NAPOJÓW

Nasza oferta obejmuje produkcję napojów bezalkoholowych, gazowanych i niegazowanych według receptur dostarczanych przez klienta. Posiadamy możliwość rozlewu do opakowań szklanych z kapslem tradycyjnym, twist-off oraz zamykania zakrętką aluminiową.

Produkujemy m.in.:

  • napoje gazowane słodzone
  • napoje gazowane niesłodzone
  • napoje niegazowane niesłodzone
  • napoje niegazowane słodzone
  • napoje na bazie pulp i przecierów z cząstkami i miąższem – ustalenia indywidualne
  • napoje typu malt drink, np. podpiwek

Stale unowocześniamy naszą technologię, modernizując urządzenia warzelnicze i maszyny kontrolujące jakość.

Jak wygląda proces produkcji na bazie Twojej receptury?

Produkcja napoju na potrzeby marki własnej naszego klienta składa się z kilku etapów. Cechuje nas duża elastyczność produkcyjna

Etap 1

KONSULTACJE

Konsultacja otrzymanej receptury napoju oraz określenie możliwości produkcyjnych.

Etap 2

ANALIZA

Analiza laboratoryjna próbek wzorcowych napojów dostarczonych przez klienta oraz opracowanie technologii produkcji.

Etap 3

ROZLEW PRÓBNY

Wykonanie rozlewu próbnego w obecności klienta i ewentualna korekta parametrów fizykochemicznych: BRIX, pH, kwasowość, ilość jednostek pasteryzacji, stopień wysycenia dwutlenkiem węgla a także cech organoleptycznych.

Etap 4

AKCEPTACJA

Zatwierdzenie smaku i technologii produkcji przez klienta.

Etap 5

PRODUKCJA

Wdrożenie do produkcji w pełnej skali.

Masz pytania na temat współpracy?

napisz do nas!

arrow-top